Werken bij

Dakdekker / zinkwerker

Van Ruyven dakbedekking heeft in de loop van de jaren een goede reputatie opgebouwd als het gaat om dakbedekking. Van nieuwbouw tot renovatie van oude panden en het repareren van de dakbedekking, het bedrijf is van alle markten thuis of het nu gaat om pannen, bitumen, EPDM of lood- en zinkwerk. Wij zijn een Westlands bedrijf, hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en besteden veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling. Wij hebben de afgelopen jaren een grote klantenkring opgebouwd, zowel in de particuliere sector als in de utiliteitsbouw. Ook wordt er nauw samengewerkt met verschillende aannemersbedrijven en gebouwbeheerders.

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een dakdekker / zinkwerker.

Functie-inhoud

Je werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden van de benodigde materialen, het opbouwen van een veilige werkplek, het aanspreekpunt zijn voor de klant, het uitvoeren van de werkzaamheden en het opleveren bij de klant.

Functie-eisen

Van de dakdekker / zinkwerker wordt verwacht:

 

Wij bieden je in een klein teamverband een prettige werksfeer aan met een uitdagende en afwisselende baan en doorgroeimogelijkheden. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens CAO en voorzien van goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals PBM’s, beschikking over bedrijfswagen en gereedschap.

Enthousiast geworden? Of maak jij hier iemand enthousiast mee?

Neem dan contact op met R. van Ruyven (06-22571340) of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

info@ruyven-dak.nl

06  225 713 40